top of page

Acerca de

Kamperen (met eigen tent) 

vogels
natuur kamperen

Wakker worden in alle stilte 
Onze camping onderscheidt zicht als rustig, kleinschalig met liefde voor de natuur. Wij hebben geen animatieteam of kantine en houden niet van overlast van radio of tv.  Het is ’s nachts volkomen stil op het terrein. Bij ons komen mensen voor rust en natuur en
die rekening houden met de rust van anderen. Dit maakt onze camping niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 
Verder hebben wij zelf dieren en worden wij regelmatig bezocht door allerlei ‘wilde’ diersoorten. Hierdoor 
zijn huisdieren (honden) niet toegestaan als gast.

Maar wat hebben wij wel! Er is mooie yogaruimte waarvan u gebruik van kunt maken bij regen of slecht weer.  Wij hebben prima sanitair zoals douches, toiletten, wastafels en afwasplekken.  Er is een vaste brandplaats voor een avond kampvuurtje en u kan gebruik maken van een inductie kookplaat in geval van nood of slecht weer. Verder kan je huurfietsen via ons regelen en is een kano te huren voor onze eigen gasten.

Heb je geen zin om te koken. Ook dat kan. Op gezette tijden wordt er door Marcel gekookt en kan je aangeven mee te willen eten. Ook dit tegen een vriendelijk tarief.

kamperen.

Je bevindt je midden in de natuur. Heerlijk vanuit je tent kan je de volgende dieren spotten;  winterkoning, sperwer, houtduif, groene-, grote en kleine bonte specht, kramsvogel, fitis, grote lijster, pimpelmees, koolmees, boomklever, wielewaal, vink, keep, groenling, zwarte kraai, huismus, sijs, huiszwaluw, grauwe vliegenvanger, buizerd, geelgors, merel, glanskop, gaaien verschillende uilensoorten. Als je gelukt hebt zie je ook reeën, fazanten, hazen en verschillende vlinders zoals de  bruine vuurvlinder, koolwitje, en het landkaartje.

dagpauwoog

Neem je verrekijker mee! 

Contact

Zin om bij ons te komen kamperen? Bel of mail even om te kijken of er plek is!

Tel: 06-40593810

cittaslow
bottom of page